Data Science Software CPD Forum - Tableau

28 November 2019 10:00am – 2:30pm
Blue Fin Building, 110 Southwark Street, London SE1 0SU, Blue Fin Building, 110 Southwark Street, London, SE1 0SU, United Kingdom
Calendar 2019-11-28 10:00:00 2019-11-28 14:30:00 Europe/London Data Science Software CPD Forum - Tableau For event information please visit: https://www.events.england.nhs.uk/71939 Blue Fin Building, 110 Southwark Street, London SE1 0SU, Blue Fin Building, 110 Southwark Street, London, SE1 0SU, United Kingdom Contact
Tickets

All booking fees included.

This event is only available for NHS England and NHS Improvement colleagues.

Data Services has established a Continuing Professional Development Forum which be used to engage NHS England and NHS Improvement professionals and allow them to develop and enhance their abilities in Tableau & SAS. The forums will be held on a monthly basis, alternating between Tableau and SAS on a month by month basis.

This session we be focusing on the use of Tableau software, there will be 30 spaces for the session.

The forum will run for 4 1/2hrs and follow the below agenda:

Welcome from Data Services

10:00-10:15 Ice breaker/Introduction (15 mins)

10:15-10:45 TBC (30 mins)

10:45-10:50  Comfort break (5 mins)

10:50-12:15  Interactive session led by Tableau TBC (1 hr 20 mins)

12:15-13:00 Lunch break (45 mins)

13:00- 14:00 Interactive exercise/competition: more details on the day-  (1 hr)

14:00- 14:20 Q&A session/Discussion session (20 mins)

14:20- 14:30 Feedback and ideas for next session (15 mins)

The aims of these sessions are to enable learning to become conscious and proactive, promote best practice techniques and idea sharing, all focused for an individual to improve and have effective professional development. Continuing Professional Development is essential in helping individuals, organisations or entire industries to keep skills and knowledge up to date. Providing CPD enables organisations to become a knowledge bank to key stakeholders of your organisation.

Questions about this event?

Name: Sarah Blundell

Email: sarahblundell@nhs.net

Telephone: 07900715522

General FAQs

Where to find Blue Fin Building, 110 Southwark Street, London SE1 0SU, London