

Cheshire and Merseyside CDAO Leads Event – Assurance and Enforcement

The Heath Business & Technical Park
Runcorn
Cheshire
WA7 4QX

SAT NAV POSTCODE WA7 4NH

Thursday 8 February 2018

9.00am - 4.00pm

Events Hall

Time	Discussion	Duration	Led by
9.00 - 9.30	Registration: Tea / Coffee	30 mins	
9.30 - 9.40	Introduction	10 mins	Dr Devina Halsall Controlled Drugs Accountable Officer NHS England North Cheshire & Merseyside
9.40 – 11.40	A Basic Guide to Investigations	2 hrs	Graham Jones Investigations Trainer
11.40 - 12.00	Comfort break	20 mins	
12.00 – 1.30	 Workshops Workshop 1 Overcoming barriers to reporting Workshop 2 Fraud in the NHS, how to identify and report NHS Fraud Workshop 3 Reducing administration errors Workshop 4 Identifying drug seeking behaviours in work 	90 mins	All
1.30 - 2.00	Lunch provided	30 mins	
2.00 – 2.45	Q1 – Q4 16/17 Assurance Questions for NHSE Team	30 mins	Linda Hough Programme Manager NHS England North Cheshire & Merseyside
	Questions for Milse Team	15 111113	Sheshire & Wichseyside
2.45 – 3.30	Controlled Drugs Liaison Officer CDLO	45 mins	Paul Corteen Cheshire Police



3.30 - 4.00	Plenary, Feedback forms & Close	30mins	
-------------	---------------------------------	--------	--